La primavera donarà pas a l’estiu, i amb ell la nostra particular Aventura de l’Estiu: la #DruidaExperience 2018.

I és un dels moments més màgics de l’any: l’estiu! Per això tornem amb la nostra particular Aventura de l’Estiu, la #DruidaExperience! Una proposta d’activitats per gaudir d’un estiu màgic! Enguany fem el Casal d’Estiu a l’Escola Mercè Rodoreda, on des del 25 de juny fins al 27 de juliol viurem una aventura per retornar l’equilibri al planeta. Plegats descobrirem la importància del sol i la lluna, els misteris del temps, la natura desconeguda…

Les colònies seran un viatge en el temps, tot viatjant amb el Pitiflay Railway que ens portarà a diversos moments de l’estiu dels 30 Anys Fent Camí de l’Esplai. Els personatges més curiosos ens faran descobrir el món i seran del 22 al 28 de juliol a Àger (la Noguera).

I per últim, pels joves més aventurers farem els Campaments tot descobrint els diversos regnes a la #DruidaExperience més jove. Una experiència que ens farà  endinsar-nos en la natura i els jocs dels regnes, tot guadint d’una gran aventura jove! del 19 al 28 de juliol a Àger (la Noguera).

Trobeu tota la informació al web de l’estiu: estiu.druida.cat

i la primera reunió informativa la farem el proper:

Dimecres 18 d’abril a les 17
a l’Escola Mercè Rodoreda
carrer Vesuvi 35

i les inscripcions comencen el dissabte 21 d’abril (teniu tota la informació al web de l’estiu)