Doncs ja hem arribat al novembre i això vol dir que ja portem un mes d’activitat a l’Esplai Druida! I realment ha estat súper intens!

Tot va començar amb la festa de inauguració del curs a la plaça de la Zona Verda! Un gran dissabte a la tarda que ens va mostrar tot el que hem començat a viure aquest mes d’octubre!

A dissabtes, tots els grups ja estan formats i comencen les seves aventures! Per exemple els Pingüins van rebre una carta dins d’una caixeta a on es presentava en Bayard, un misteriós personatge que si l’ajudem l’anirem coneixent i descobrint coses sobre ell: si és baixet, si és alt, si és animal, si és persona… quin gran misteri! I hem fet un munt de coses per descobrir coses d’ell i de nosaltres! Tot va començar plasmant la nostra ma, una part única del nostre cos i que ningú té igual a sobre d’un motlle d’argila!

El Iris estan immersos en convertir-se en arqueòlegs! Han rebut alguna carta d’una antiga arqueòloga que no va poder trobar la ciutat de Yeratai! I ells i elles estan convençuts que la podran trobar! De fet, ja han començat a fer-se els utensilis per començar l’excavació.

El Electrons estan descobrint els grans misteris d’una illa a on passen coses estranyes!

Els i les joves (els nostres Dormilegues) han començat el curs amb moltes novetats! I el primer projecte (dels molts que tiraran endavant aquest curs) ha estat (o ha sigut) fer la preparació del fantàstic passatge del terror per la festa de la castanyada! I quina por ens van fer passar!

Al projecte de diari, les Puces i els Tremolins estan descobrint un munt de llibres i contes! Les Puces han començat a treballar les emocions i ben aviat descobriran un llibre molt xulo i amb molts colors! Els Tremolins per la seva banda també han conegut Quin Gust té la Lluna? i Els Grantàires han començat a definir quin són els projectes que tiraran endavant aquest curs!

Com veieu l’octubre ha estat (o ha sigut) un mes carregat d’activitats i emocions! I aquí us deixem un petit resum gràfic!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.