El mes de Maig arriba a l’Esplai carregat de festes i activitats dins la nostra #PrimaveraDruida!

Comencem, en el marc de la Festa Major de Prospe, amb la Festa de la Primavera que organitzem conjuntament amb l’AMPA i l’Escola Mercè Rodoreda, tot un dissabte carregat d’activitats i la gran Festa de l’Escuma amb els nostres amics d’Skilstuna Animació.  Això serà el dissabte 29 de maig a partir de les 10h del matí.

El diumenge és per descansar? Amb l’Esplai Druida no! Dissabte la nostra fantàstica comissió de famílies ha preparat una gran activitat la #DruidaFarrada a la plaça Harry Walker: jocs infantils, butifarrada i animació amb els Xip-Xap gràcies a la Fundació la Roda.

El primer cap de setmana de juny, i segon de les Festes de Prospe, no farem esplai… però segur que us a molts Druides per qualsevol acte, festa o concert de les Festes! Saludeu-los!

I el primer cap de setmana de juny, arriba la Festa grossa de la Roda: la Tamborinada! La gran festa al parc de la Ciutadella de les entitats que en formem part! Com no podia ser d’una altra forma, allà hi serem amb un taller a l’avinguda dels Til·lers!

I ens falta el final de curs…. que ja us avancem que serà ben especial!

Ah! i ben aviat la #DruidaExperience, la nostra particular Aventura de l’Estiu!

Sóc Druida! Sóc d’Esplai!