El Consell Municipal del Districte de Nou Barris va aprovar en la sessió d’ahir, donar-nos la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona en l’edició d’enguany.

La distinció vol destacar tots aquells que han contribuït al desenvolupament d’una consciència ciutadana i han destacat en la defensa de Barcelona, així com per les seves virtuts i valors cívics. Els guardonats ho són per la seva trajectòria i també com a símbol i com a representants d’una ciutadania compromesa amb els valors de la solidaritat, la convivència, el desenvolupament sostenible, el diàleg i la cultura de la pau.

Enguany al Districte de Nou Barris rebrem aquesta distinció l’Escola Antaviana, a la qual aprofitem per a felicitar i l’Esplai Druida!

Volem agrair aquest reconeixement al Consell Municipal de Nou Barris i a l’Ajuntament de Barcelona per aquesta Medalla d’Honor.

Per nosaltres és un reconeixement d’aquests 30 Anys Fent Camí  treballant amb projectes encaminats perquè el dret a l’educació en lleure, i el principi d’equitat siguin una realitat, fent un gran esforç per garantir la igualtat d’oportunitats i la promoció de la inclusió i la cohesió social.

Però aquest reconeixement va més enllà de l’equip educatiu de l’Esplai, el volem fer extensiu i compartit amb la nostra xarxa: amb les entitats del barri i del districte: els companys i companyes de les entitats infantils, socials i culturals, els companys del serveis i recursos del nostre entorn, a la família  de l’Escola i AMPA del Mercè Rodoreda, als companys/es de camí de la Federació Catalana de l’Esplai, i als de la Fundació la Roda, a totes i tots amb els que treballem comunitariament.

Però sobretot el volem fer extensiu a les famílies de l’esplai i especialment als nostres infants, adolescents i joves als que els hi devem tant i tant, als que cada dia ens regalen aprenentatges, ens donen emocions, ens transmeten tant d’amor i tanta il·lusió. Per ells i elles treballem cada dia per tant de garantir el somriure del infants, i per elles i ells va aquesta Medalla!

Moltes gràcies i enhorabona!

Salut i #DretalLleure